DOVOLENÁ 1.-14.7.2022 Doprava zdarma od 1500 kč. Vyberte si to nejkvalitnější od Českých šikovných ručiček :) Těhotenské polštáře Zuzanka, kojící polštáře Miki a spoustu vyladěných doplňků.
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Ne, 8-18 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Jak správně polohovat během spánku a kojení.
Nechali jsme pro vás proklepnout naše polštáře u fyzioterapeutky Mgr. Elišky Kuboňové B.Sc., spolumajitelky moderního fyziocentra EliteFyzio a výslede... číst celé
Jak si v těhotenství co nejvíce odpočinout
Krásný dobrý den, všechny nastávající a plně stávající maminky, dnes vám přinášíme informace o tom, jak si v průběhu noci odpočinout i se stále se ... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za  měsíc.

Výhody našich polštářů
  • Všechny těhotenské polštáře Zuzanka pro Vás vyrábíme z kvalitní PES výplně nebo-li dutého vlákna (nepoužíváme levnější EPS kuličky z důvodu nepříjemného šustění, což může být během spánku obtěžující).
  • PES výplň, nebo-li duté vlákno, považujeme za nejlepší možnou výplň našich těhotenských a kojících polštářů.
  • Vhodné pro alergiky, odolné vůči mikroorganismům, nadýchané, drží objedm, snadné praní na 40"C
  • Vnější odnímatelný i vnitřní obal jsou ze 100% bavlny. Kojící polštáře Miki Vám můžeme nabídnout také s EPS náplní, ktrerá drží stabilitu a tvar a během kojení tak zajistí pevnou strukturu pro Vaše miminko.

  • Naše těhotenské kojící polštáře Zuzanka a kojící polštáře Miki s PES výplní mají dva zipy díky nimž nejen, že budete mít možnost měnit obaly, ale také případně doplňovat náplň u vnitřního polštáře.
  • Šijeme pro Vás tradičně v ČR. Vyberte si ze 70 vzorů polštářů, hnízdeček pro mimi, mantinelů a slaďte si vše ve výhodných setech.
  • Tatínci, nevíte jaký dárek pro ženu, snoubenku či partnerku?
  • Kupte jí těhotenský kojící polštář. Tento polštář má v jedné části "zlom" pro snadné přeložení z těhotenského na kojící polštář.

  • Není nad to se s přibývajícím bříškem pohodlně vyspat. Není nad to kojit pohodlně - pro maminku i miminko :)
  • A také pro tatínka. Pánové, vyzkoušejte tento polštář také a uvidíte, jak pohodlně se můžete vyspat. Těhotenský kojící polštář Zuzanka je doslova pro celou rodinu. I dědeček a babička s bolavými zády či klouby jistě ocení jeho oporu.
  • A malé miminko do něj uložíte jako do "ohrádky".

  • Nevíte jaký dárek pro snachu či blízkou osobu ve vašem okolí, která je v očekávání?
    Jeden polštář pro dlouhé a nejdůležitější období v životě ženy - těhotenství a mateřství - těhotenský kojící polštář Zuzanka.

  • E-booky jsou připravovány nutriční terapeutkou Mgr. Bc. Zuzanou Švédovou, Dis.
  • www.zuzanasvedova.cz

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak správně polohovat během spánku a kojení.
Jak správně polohovat během spánku a kojení.
Nechali jsme pro vás proklepnout naše polštáře u fyzioterapeutky Mgr. Elišky Kuboňové B.Sc., spolumajitelky moderního fyziocentra EliteFyzio a výslede... číst celé
Jak si v těhotenství co nejvíce odpočinout
Jak si v těhotenství co nejvíce odpočinout
Krásný dobrý den, všechny nastávající a plně stávající maminky, dnes vám přinášíme informace o tom, jak si v průběhu noci odpočinout i se stále se ... číst celé
Jak zajistit v těhotenství adekvátní příjem vápníku.
Jak zajistit v těhotenství adekvátní příjem vápníku.
Krásný dobrý den, nastávající či stávající maminky, dnes si popovídáme o tom, jak v průběhu těhotenství, ale také kojení, zajistit adekvátní příjem... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme max jednou za měsíc

Spolupracujeme: Nutriční poradna nejen v těhotenství Mgr. Zuzana Švédová, Dis.  autorka dvou knižních bestsellerů  Zdravou stravou proti únavěŠtědrý bylinářův rok  a nutriční terapeutka. www.zuzanasvedova.cz

Jak obléct polštář Zuzanka

 

Kde nás najdete

Kontakty
Logo
Štěpán Krejčí
Štěpán Krejčí
(Po-Ne, 8-18 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz