DOPRAVA od 1400 kč ZDARMA i na Slovensko. Vyberte si to nejkvalitnější od Českých šikovných ručiček :) Povlečení do postýlky ve výhodných setech, těhotenské polštáře Zuzanka, kojící polštáře Miki a spoustu designově vyladěných doplňků.
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Ne, 8-18 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 400 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Jak správně polohovat během spánku a kojení.
Nechali jsme pro vás proklepnout naše polštáře u fyzioterapeutky Mgr. Elišky Kuboňové B.Sc., spolumajitelky moderního fyziocentra EliteFyzio a výslede... číst celé
Jak si v těhotenství co nejvíce odpočinout
Krásný dobrý den, všechny nastávající a plně stávající maminky, dnes vám přinášíme informace o tom, jak si v průběhu noci odpočinout i se stále se ... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky a zajímavůstky!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za  měsíc.

Výhody našich polštářů
  • Všechny těhotenské polštáře Zuzanka pro Vás vyrábíme z kvalitní PES výplně nebo-li dutého vlákna (nepoužíváme levnější EPS kuličky z důvodu nepříjemného šustění, což může být během spánku obtěžující).
  • PES výplň, nebo-li duté vlákno, považujeme za nejlepší možnou výplň našich těhotenských a kojících polštářů.
  • Vhodné pro alergiky, odolné vůči mikroorganismům, nadýchané, drží objedm, snadné praní na 40"C
  • Vnější odnímatelný i vnitřní obal jsou ze 100% bavlny. Kojící polštáře Miki Vám můžeme nabídnout také s EPS náplní, ktrerá drží stabilitu a tvar a během kojení tak zajistí pevnou strukturu pro Vaše miminko.

  • Naše těhotenské kojící polštáře Zuzanka a kojící polštáře Miki s PES výplní mají dva zipy díky nimž nejen, že budete mít možnost měnit obaly, ale také případně doplňovat náplň u vnitřního polštáře.
  • Šijeme pro Vás tradičně v ČR. Vyberte si ze 70 vzorů polštářů, hnízdeček pro mimi, mantinelů a slaďte si vše ve výhodných setech.
  • Tatínci, nevíte jaký dárek pro ženu, snoubenku či partnerku?
  • Kupte jí těhotenský kojící polštář. Tento polštář má v jedné části "zlom" pro snadné přeložení z těhotenského na kojící polštář.

  • Není nad to se s přibývajícím bříškem pohodlně vyspat. Není nad to kojit pohodlně - pro maminku i miminko :)
  • A také pro tatínka. Pánové, vyzkoušejte tento polštář také a uvidíte, jak pohodlně se můžete vyspat. Těhotenský kojící polštář Zuzanka je doslova pro celou rodinu. I dědeček a babička s bolavými zády či klouby jistě ocení jeho oporu.
  • A malé miminko do něj uložíte jako do "ohrádky".

  • Nevíte jaký dárek pro snachu či blízkou osobu ve vašem okolí, která je v očekávání?
    Jeden polštář pro dlouhé a nejdůležitější období v životě ženy - těhotenství a mateřství - těhotenský kojící polštář Zuzanka.

  • E-booky jsou připravovány nutriční terapeutkou Mgr. Bc. Zuzanou Švédovou, Dis.
  • www.zuzanasvedova.cz

 

Ochrana osobních údajů e-shopu www.tehotenskekojicipolstare.cz
  1. Společnost  Štěpán Krejčí, se sídlem v Bedihošti, IČ 05222117, zapsaná u okresního. soudu v Prostějově, (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

  5. Zpracování osobních údajů je prováděno Štěpánem Krejčím tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  6. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese obchod@tehotenskekojicipolstare.cz.

  7. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.tehotenskekojicipolstare.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies.

    Cookies jsou krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí.

    Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Pro detailnější informace, prosím, použijte nápovědu vašeho prohlížeče.

    Pokud bude mít váš prohlížeč použití cookies povoleno, budeme vycházet z toho, že souhlasíte s využíváním cookies ze strany našeho serveru a cookies našich zpracovatelů.

    Soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory mohou být zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  8. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Jak správně polohovat během spánku a kojení.
Jak správně polohovat během spánku a kojení.
Nechali jsme pro vás proklepnout naše polštáře u fyzioterapeutky Mgr. Elišky Kuboňové B.Sc., spolumajitelky moderního fyziocentra EliteFyzio a výslede... číst celé
Jak si v těhotenství co nejvíce odpočinout
Jak si v těhotenství co nejvíce odpočinout
Krásný dobrý den, všechny nastávající a plně stávající maminky, dnes vám přinášíme informace o tom, jak si v průběhu noci odpočinout i se stále se ... číst celé
Jak zajistit v těhotenství adekvátní příjem vápníku.
Jak zajistit v těhotenství adekvátní příjem vápníku.
Krásný dobrý den, nastávající či stávající maminky, dnes si popovídáme o tom, jak v průběhu těhotenství, ale také kojení, zajistit adekvátní příjem... číst celé
Nepropásněte novinky a zajímavůstky.
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme max jednou za měsíc

Spolupracujeme: Nutriční poradna nejen v těhotenství Mgr. Zuzana Švédová, Dis.  autorka dvou knižních bestsellerů  Zdravou stravou proti únavěŠtědrý bylinářův rok  a nutriční terapeutka. www.zuzanasvedova.cz

Jak obléct polštář Zuzanka

 

Kde nás najdete

Kontakty
Logo
Štěpán Krejčí
Štěpán Krejčí
(Po-Ne, 8-18 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz